Web Solutions

Direct naar sample sites

Webdesigns

 

AJ designs is een dynamische organisatie, die zich gespecialiseerd heeft in Webdesign, E-commerce en Marketing. AJ Designs biedt verschillende mogelijkheden aan om uw bedrijf te vertegenwoordigen, opnieuw op de kaart te zetten en aan uw wensen te voldoen. Hetgeen wij onder andere voor u verzorgen is Webdesign.

 

Tegenwoordig is een website voor een bedrijf niet meer weg te denken. Een website is een visite kaartje van uw bedrijf. Buiten dat een website er goed uit moet zien, moet deze ook functioneel en makkelijk te overzien zijn voor uw klanten.

 

Wij ontwerpen websites, waar klanten makkelijk hun informatie over uw bedrijf kunnen vinden. Iedere klant is anders. Zodoende leveren wij maatwerk. Tenslotte is geen enkele website het zelfde.

 

Bij ons weet u precies waar u aan toe bent. Geen onverwachte verrassingen. Tevens zijn wij 7 dagen in de week bereikbaar en hebben wij geen 09:00 tot 17:00 uur mentaliteit.

 

Door het streven naar topkwaliteit websites zetten wij uw organisatie centraal.

 

Door middel van onze doelstellingen willen wij een bepaalde bijzonderheid creëren voor u als klant. Het online succesvol maken van uw organisatie, naamsbekendheid vergroten zijn twee uitgangspunten die mede de basis hebben gevormd voor onze organisatie.

 

Onze kracht is het meedenken vanuit uw organisatie, doelgroep en doelstellingen voor de website. Nadat we de strategie bepaald hebben, maken we de vertaalslag naar toepasselijke vormgeving en betrouwbare techniek.

 

Wanneer uw website draait, blijven wij graag de hosting en het onderhoud ervan voor u verzorgen.

 

Creatieve communicatie

 

Na een kernachtige analyse van uw merk of organisatie, bedenken wij hoe u uw verhaal het beste aan uw doelgroep kunt vertellen. Dat kan online, maar krachtiger is om het verhaal van uw identiteit consequent in alle communicatie-uitingen uit te dragen. Daarom creëert AJ Designs uitingen die multimediaal ingezet kunnen worden om, uw organisatie professioneel te presenteren, naamsbekendheid te vergroten, te informeren, aan te zetten tot actie en te zorgen voor herkenbaarheid.

 

Traditionele communicatie.

 

U kunt dan denken aan een nieuw logo, huisstijl, folders, brochures, catalogi, advertenties etc. Ook zijn wij u graag van dienst met de copywriting van uw slogans en (web)teksten.

 

Organisatie van belevingen

 

Een beleving is een evenement waarin uw doelgroep een op een contact heeft met uw organisatie of merk. Wij ontwikkelen authentieke belevingsconcepten gericht op het creëren van een duurzame betrokkenheid bij merk, product of dienst. Door het prikkelen van de fantasie of door de consument, klant of medewerker in het hart te raken, creëren we belevingswerelden die tot de verbeelding spreken. Pas dan krijgen merken de aandacht van de geadresseerde en beklijven ze.

 

Onderhoud

 

Meeste websites vragen om onderhoud. Daarom blijven wij ook graag uw partner als de website draait.

 

Altijd actueel zijn. Bezoekers steeds laten terugkeren naar de site. Wij regelen het voor u wanneer u een het onderhoud door ons laat doen op maat. Een greep uit de mogelijkheden:

Zo vaak als nodig uw eigen nieuws brengen op de site of met een nieuwsbrief;

Oude informatie vervangen of aanvullen met nieuwe;

Kleine grafische aanpassingen;

Beeldmateriaal vervangen.

 

E-commerce

 

AJ designs is een dynamische organisatie, die zich gespecialiseerd heeft in Webdesign, E-commerce en Marketing. AJ Designs biedt verschillende mogelijkheden aan om uw bedrijf te vertegenwoordigen, opnieuw op de kaart te zetten en aan uw wensen te voldoen. Hetgeen wij onder andere voor u verzorgen is E-commerce.

 

Tegenwoordig is E-commerce voor een bedrijf niet meer weg te denken. Een webshop is een visite kaartje van uw bedrijf. Buiten dat een webshop er goed uit moet zien, moet deze ook functioneel en makkelijk te overzien zijn voor uw klanten.

 

Wij ontwerpen webshops, waar klanten makkelijk hun informatie over uw bedrijf kunnen vinden en uw producten kunnen aanschaffen. Iedere klant is anders. Zodoende leveren wij maatwerk. Tenslotte is geen enkele webshop het zelfde.

 

Bij ons weet u precies waar u aan toe bent. Geen onverwachte verrassingen. Tevens zijn wij 7 dagen in de week bereikbaar en hebben wij geen 09:00 tot 17:00 uur mentaliteit.

 

Door het streven naar topkwaliteit websites zetten wij uw organisatie centraal.

 

Door middel van onze doelstellingen willen wij een bepaalde bijzonderheid creëren voor u als klant. Het online succesvol maken van uw organisatie, naamsbekendheid vergroten zijn twee uitgangspunten die mede de basis hebben gevormd voor onze organisatie.

 

Onze kracht is het meedenken vanuit uw organisatie, doelgroep en doelstellingen voor de website. Nadat we de strategie bepaald hebben, maken we de vertaalslag naar toepasselijke vormgeving en betrouwbare techniek.

 

Wanneer uw website draait, blijven wij graag de hosting en het onderhoud ervan voor u verzorgen.

 

Webontwikkeling

 

De effectiviteit van een website wordt bepaald door de vormgeving, de teksten, de navigatie, het gebruikersgemak en de functies van de online geleverde diensten. Goed doordachte communicatie, toegespitst op de doelen en de doelgroep, behoort hand in hand te gaan met up-to-date techniek.

 

Altijd maatwerk

 

AJ Designs ontwikkelt websites die wat betreft gebruikersvriendelijkheid, functionaliteit en creativiteit aansluiten bij uw marketing- en communicatiestrategie. Elke website wordt door onze grafische ontwerpers op maat ontworpen en vervolgens door onze programmeurs volledig conform de door u gewenste functionaliteit gebouwd.

 

Googleproof

 

Bezoekers zijn voor een website van doorslaggevend belang. Het overgrote deel van uw doelgroep maakt gebruik van zoekmachines. Daarom houden onze webdesigners standaard rekening met de mechanismen van internet zodat iedere door ons opgeleverde website goed gevonden wordt.

 

Marketing

 

Zoekmachineoptimalisatie (Engels: search engine optimization of SEO is een onderdeel van zoekmachinemarketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine, op de voor die webpagina relevante trefwoorden, trefwoordcombinatie (s) casu quo zoekterm(en). Aangezien een vermelding in die organische resultaten gratis is, vormen deze zoekresultaten een interessant alternatief voor zoekmachine adverteren.

 

Waarom SEO?

 

SEO (Search Engine Optimization) maakt uw website beter vindbaar in de organische zoekresultaten van Google en andere zoekmachines. Dit resulteert in meer en kwalitatief betere bezoekers op uw website. Uit onderzoek blijkt dat 100% van de zoekers de eerste drie links bekijkt terwijl slechts 20% de tiende link bekijkt. Goede vindbaarheid op de juiste zoekwoorden is dus essentieel voor het bereiken van uw doelgroep.

 

Wat kan AJ Designs voor u betekenen?

 

AJ Designs helpt u graag met het optimaliseren van uw website. Samenwerken met AJ Designs betekent:

 

Posities in zoekmachines monitoren en verbeteren

Sturing op lokale vindbaarheid in uw regio(s)

Inzet van geavanceerde SEO tools, zoals ons SEO dashboard

Proactieve communicatie

Overzichtelijke rapportages

Dedicated SEO consultant

 

Wilt u weten hoe uw website op dit moment scoort en wat eventuele verbeterpunten zijn? Wij verrichten graag een gratis SEO Quick Scan om te zien op welke manier uw vindbaarheid kan worden verbeterd.

 

SEA

 

Onder Search Engine Advertising wordt het tegen betaling plaatsen van advertenties boven en naast de natuurlijke zoekresultaten verstaan. De advertentie wordt vertoond als een zoekmachinegebruiker een aan de advertentie gekoppeld woord of woordgroep intypt. De adverteerder betaalt alleen voor de zoekmachinegebruikers die op een van zijn advertenties klikken. De advertenties verwijzen naar een webpagina van de adverteerder.

 

Bij Search Engine Advertising kunnen drie doelstellingen worden onderscheiden. Ten eerste zo veel mogelijk vertoningen (bereik) genereren, ten tweede zo veel mogelijk clicks realiseren en tot slot zo veel mogelijk conversies realiseren. Een conversie kan bijvoorbeeld bestaan uit een informatie aanvraag, een aanmelding of een aankoop. Elke doelstelling heeft zijn eigen strategie.

 

 

 

 

 

Compose template Build template
Profile template Karma template
Street smarts template Artisian template