Professioneel afwerken van badges doen wij geheel in eigen beheer.

Badges borduren

U kunt bij AJ Designs patches, emblemen en badges borduren en laten bezorgen. Wij doen dit

mooi, snel en voordelig. In onze studio hebben wij een speciale borduurmachine

(Merrow Industrial Machine) uit de VS die speciaal voor badges is ontworpen. Wij zijn één van de

weinige studio’s in Europa die deze machines bezitten en hebben daarmee gegarandeerd de

allerbeste apparatuur in huis voor het maken van prachtige badges. Een bijkomend voordeel is dat u niet 2 á 3 weken hoeft te wachten op uw bestelling die bij anderen vaak naar de andere kant van de wereld verzonden wordt.

 

Vele teams, verenigingen en bedrijven zijn u al voorgegaan en hebben badges laten borduren bij AJ Designs. Wij bieden u een totaalpakket en hebben daar ook alles voor in huis. Zo werken en leveren we onafhankelijk en snel, zonder dat u dat terugziet op de rekening. Waar andere bedrijven allerlei extra kosten rekenen, wordt dat bij AJ Designs als vanzelfsprekende service gerekend.

 

U kunt badges laten borduren en die zelf op uw kleding stikken, maar wij kunnen u dat ook uit handen nemen. Net wat u beter schikt.

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? Wij vertellen u graag meer! Voor vragen kunt u tevens het contactformulier op deze website invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Borduren kan op verschillende manieren toegepast worden. Wij kunnen direct op een artikel borduren. B.v. op de mouw van een polo of t-shirt, op een zakje van een overhemd, op een cap een paardendeken, koksmuts of zelfs op vouwgordijnen, kussens, dekbedden, etc. Dergelijke artikelen kunt u zelf aanleveren, maar u kunt ze ook vinden in onze webshop.

 

Het is echter ook mogelijk dat wij een badge voor u maken. Een badge wil zeggen dat wij u borduurwerk maken op speciale verstevigde stof op kleur. Deze stof kunnen wij voor u voorzien van een plaklaag, waardoor u deze zelf ergens op kunt strijken, of u kunt deze ergens op naaien.

 

 

Voordeel is op de eerste plaats, dat de badge herbruikbaar is. Wanneer het artikel (de jas, het shirt etc.) niet meer aan uw eisen voldoet, is het goed mogelijk dat het borduurwerk op de badge nog wel mooi gebleven is. Deze is vaak goed te verwijderen en nogmaals te gebruiken.

 

Over het algemeen is borduurgaren van hogere kwaliteit dan de kleding of textiel waarop het wordt bevestigd, geplakt of geborduurd. Borduurgaren is bestand tegen chloor, licht en kookwas (b.v. kokskleding). Vandaar dat de wasvoorschriften voor de kleding of textiel van groter belang zijn voor het product dan voor het borduurwerk.

 

 Op kleding welke b.v. brandveilig moet zijn (b.v. rally kleding) kan men enkel een plakbare badge bevestigen. Dergelijke artikelen mogen niet geborduurd worden omdat dit artikel daardoor zijn brandveiligheid verliest.

 

 

Colors borduren van motorclubs.

 

 

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het borduren van colors. Colors worden met de grootste zorg door ons geborduurd. Wij kunnen in vele gevallen 5 sets binnen 1 werkdag al afleveren. Op deze manier hoeft u nooit geen voorraad meer zelf te bewaren. Wij zorgen voor korte levertijden en de mogelijkheid bestaat om de colors te brengen of op te halen. Hieronder een voorbeeld van een complete colorset.